Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekava Viegli Gardi gatavot" krēmīgā mērce ar citronu garšu garšu
230 ml
Penne makaroni
300 gr
Sīpols
1 gab.
Ķiploku daiviņas
2 gab.
Saulē kaltēti tomāti
pēc izvēles
Ceptas bietes
pēc izvēles
Olīvas
1 sauja
Kaperi
pēc izvēles
Spinātu lapas
pēc izvēles
Dilles, pētersīļi
Sāls, pipari
Pagatavošana
- Uzvāriet ūdeni, pievienojiet sāli. Verdošā ūdenī beriet makaronus un vāriet atbilstoši uz iepakojuma norādītajam laikam.
- Paralēli lieciet pannā sagrieztus sīpolus, ķiplokus, saulē kaltētos tomātus vai bietes, olīvas vai kaperus un spinātu lapas.
- Pēc tam pievienojiet nosusinātos makaronus un pārlejiet ar krēmīgo citronu mērci.
- Ļaujiet kādu brītiņu ēdienam pasautēties, tad pievienojiet iepriekš pagatavotu ceptu lasi un viegli samaisiet visu kopā.
- Beigās pārkaisiet ēdienu ar rīvētu parmezāna sieru vai pāris šķipsniņām rīvētas citrona mizas, kā arī svaigām dillēm un pētersīļiem.