Karija vistas sviestmaizes

Recipe

Karija vistas sviestmaizes

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

pot

Vidēji

Sastāvdaļas

Atkauloti vistas šķiņķīši bez ādas

2 gab

Kraijs

1,5 ēdamkarotes

Laims

1 gab

Medus

1 ēdamkarote

Olīveļla

2 ēdamkarotes

Bezpiedevu jogurs

50 ml

Sāls

pēc garšas

Svaigs rīvēts ingvers

Sauja kindzas

Pāris salātlapas

Tomāts sagriezts ripiņās

1 gab

Sarkanais sīpols sagriezts ripiņās

1 gab

Apgrauzdētas tostermaizes šķēles

4 gab

Pagatavošana

  • Vistas sķiņķīšus liek bļodā, pievieno 1 karoti eļļas, 1 karoti karija, sulu no pus laima, 1 ēdamkaroti medus un sāli pēc garšas.
  • Visu samaisa kopā, ļauj garšām 30 minūtes savilkties.
  • Pannā sakarsē eļļu un gaļu no abām pusēm apcep zeltainu.
  • Otrā bļodiņā sajauc mērcei jogurtu, ½ ēdamkaroti karija, 1 ēdamkaroti medus, sakapātu kindzu un otru pusīti laima sulas.
  • Sagriež tomātu, sarkano sīpolu.
  • Gatavo sviestmaizes - uz maizes šķēles liekot nedaudz mērces, tad salātlapu, tomātu, sīpolu, gaļu, vēlreiz mērci un otru tostermaizes šķēli pa virsu.

Cāļa šķiņķu tītenīši

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min

pot

8 pers.

Baltvīnā un paprikā gatavota vista ar timiānu

Ne vienmēr vistas sautējums nozīmē izmantot saldo krējuma mērci. Lieliski der arī buljons vai baltvīns.…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Mango vistas

Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Cāļu šķiņķi ar brūnajiem šampinjoniem

pot

30 min

pot

6 pers.

Cāļa šķiņķīši krējuma mērcē

Vienkārša recepte ikdienas vakariņām.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Vistas šķiņķu rullīši ar riekstu pildījumu

 

pot

30 min

pot

4 pers.

Marinētas cāļa gaļas pīrāgs

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

1,5 - 2h

pot

6 pers.

Vistas zupa ar kariju

Recepte no žurnāla  “Ievas Virtuve” 03.09.2010. Nr.9(13)

pot

30 min

pot

4 pers.