Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja
2 gab
Jogurts bez piedevām
100 g
Kajēnas pipari
1/2 tējkarote
Sāls
pēc garšas
Ķiploks
divas daiviņas
Citrona sula
no puscitrona
Ķiršu tomātiņi
200 g
Medus
2 ēdamkarotes
Pētersīļi
sauja
Olīveļļa
ēdamkarote
Klāt pasniegšanai tvaicēti dārzeņi vai rīsi
Pagatavošana
- Bļodiņā sajauc jogurtu, medu, sāli, kajēnas piparus, sulu no ½ citrona un 2 sakapātas ķiploku daiviņas.
- Mērcē liek vistas filejas, apvārta un atstāj uz 1 h garšām sajaukties.
- Otrā bļodā sajauc uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, medu, pētersīļus, olīveļļu un sāli.
- Uz cepešpannas izveido 3 folijas laiviņas, divās liek vistas filejas, vienā – tomātiņus.
- Visu cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā 20 minūtes.
- Pasniedz šķēlēs sagrieztu fileju, pārlietu ar tomātiem, klāt servējot rīsus vai tvaicētus dārzeņus.