Grilēta vista ar zemeņu salsu

Recipe

Grilēta vista ar zemeņu salsu

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

pot

Vidēji

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Ķekavas cāļa filejas

2

Terijaki mērce

4 ēdamkarotes

Medus

1 tējkarote

Ingvera pulveris

1 tējkarote

Mango

1

Avokado

2 nelieli

Gurķi

2 nelieli

Medus

1 tējkarote

Čili pipars

šķipsniņa

Pagatavošana

  • Vistas filejas iemarinē norādītajās marinādes sastāvdaļās un atstāj uz 30 minūtēm samarinēties
  • Vistu liek grilēties aptuveni 7 minūtes no katras puses, tad atstāj 7 minūtes folijā “atpūsties”
  • Gurķus, avokado, mango un zemenes sagriež vienāda izmēra kubiņos un sajauc ar medu un čili
  • Karstu vistu pasniedz nekavējoties kopā ar pagatavoto salsu

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas kotletes uz kanēļa standziņām

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars  “Šīs kotletes ļoti piestāv Ziemassvētkiem. Protams, tās var pagatavot…

pot

30 min

pot

9 pers.

Taizemes vistas karijs

Pikantā vistas karija recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės”…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Vistas iesmiņi Grieķu gaumē

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cukīni sēklu plācenīši

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Paulas Freimanes vistas cepetis

Svinībās Paula ir galvenā ēdiena gatavotāja, ne tikai tāpēc, ka šī ir iemīļota nodarbe un…

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja ar rikotas un spinātu pildījumu

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Jogurtā marinēta vista ar ceptu tomātu mērci

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei!

pot

20 min

Vistas burgeri

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs

pot

20 min

pot

4 pers.