Grilēta vista ar zemeņu salsu

Recipe

Grilēta vista ar zemeņu salsu

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

pot

Vidēji

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Ķekavas cāļa filejas

2

Terijaki mērce

4 ēdamkarotes

Medus

1 tējkarote

Ingvera pulveris

1 tējkarote

Mango

1

Avokado

2 nelieli

Gurķi

2 nelieli

Medus

1 tējkarote

Čili pipars

šķipsniņa

Pagatavošana

  • Vistas filejas iemarinē norādītajās marinādes sastāvdaļās un atstāj uz 30 minūtēm samarinēties
  • Vistu liek grilēties aptuveni 7 minūtes no katras puses, tad atstāj 7 minūtes folijā “atpūsties”
  • Gurķus, avokado, mango un zemenes sagriež vienāda izmēra kubiņos un sajauc ar medu un čili
  • Karstu vistu pasniedz nekavējoties kopā ar pagatavoto salsu

Receptes

Cāļa filejas nageti

Gards ēdiens, kuru ar patiesu prieku izgaršos paši mazākie (un ne tikai)! Nageti – no…

pot

30 min

Vistas klimpu zupa

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

6 pers.

Sulīgais lipīgās vistas vraps

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, vistas vrapa recepte būs lielisks risinājums kā…

pot

25 - 30 min

pot

1 pers.

Vistas tako

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, šī vienkāršā vistas tako recepte būs lielisks…

pot

20 min

pot

4 pers.

Citronu risoto ar krāsnī ceptu kraukšķīgu vistu

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.  

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas kotletes uz kanēļa standziņām

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars  “Šīs kotletes ļoti piestāv Ziemassvētkiem. Protams, tās var pagatavot…

pot

30 min

pot

9 pers.

Taizemes vistas karijs

Pikantā vistas karija recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės”…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Vistas iesmiņi Grieķu gaumē

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cukīni sēklu plācenīši

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.