Grilēta vista ar zemeņu salsu

Recipe

Grilēta vista ar zemeņu salsu

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

pot

Vidēji

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Ķekavas cāļa filejas

2

Terijaki mērce

4 ēdamkarotes

Medus

1 tējkarote

Ingvera pulveris

1 tējkarote

Mango

1

Avokado

2 nelieli

Gurķi

2 nelieli

Medus

1 tējkarote

Čili pipars

šķipsniņa

Pagatavošana

  • Vistas filejas iemarinē norādītajās marinādes sastāvdaļās un atstāj uz 30 minūtēm samarinēties
  • Vistu liek grilēties aptuveni 7 minūtes no katras puses, tad atstāj 7 minūtes folijā “atpūsties”
  • Gurķus, avokado, mango un zemenes sagriež vienāda izmēra kubiņos un sajauc ar medu un čili
  • Karstu vistu pasniedz nekavējoties kopā ar pagatavoto salsu

Receptes

Cukini-vistas bumbiņas ar siera mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šis vienkāršais un sātīgais ēdiens, pateicoties gatavajai…

pot

40 - 45 min

pot

2-3 pers.

Vistas klimpu zupa

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

6 pers.

Griķi ar krēmīgo vistas mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā mērces recepte, pagatavota…

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas nageti

Gards ēdiens, kuru ar patiesu prieku izgaršos paši mazākie (un ne tikai)! Nageti – no…

pot

30 min