Griķi ar krēmīgo vistas mērci

Recipe

Griķi ar krēmīgo vistas mērci

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

pot

Viegli

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens.

Šī vienkāršā un gardā mērces recepte, pagatavota izmantojot gatavu vistas buljonu, padarīs maltīšu plānošanu pavisam vieglu – tikai 1-2-3, un gatavs!

Sastāvdaļas

"Ķekava Viegli Gardi gatavot" vistas buljons

350 ml

Vistas fileja

500 gr

Saldais krējums

400 ml

Kausētais siers

1 ēdamkarote

Sīpols

1 gab.

Sāls un pipari

Pagatavošana

  • Sagriež sīpolus un vistes fileju mazos gabaliņos.
  • Sīpolus un vistu apcep sviestā, pievienojot sāli un piparus.
  • Masu pārlej ar gatavo vistas buljonu un ļauj 15 minūtes ievilkties.
  • Tad pievieno kausēto sieru un saldo krējumu. Ļauj uzvārīties un ievilkties 5 minūtes.
  • Pasniedz kopā ar griķiem.

Receptes

Vistas klimpu zupa

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

6 pers.

Lauku zupa

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Baraviku gruboto

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī gardā  gruboto jeb grūbu risoto recepte,…

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Biešu zupa ar lēcām un plaucētu olu

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī gardā zupas recepte, pagatavota izmantojot gatavu…

pot

60 min

pot

6 pers.

Dārzeņu zupa ar kausēto sieru

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

30 min

pot

4 pers.

Citronu risoto ar krāsnī ceptu kraukšķīgu vistu

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.  

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.