Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Recipe

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

pot

20 min

pot

Viegli

Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei!

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa fileja

Maize

dažas šķēles

Salāti

Citrona sula

1/3 glāze

Ķiploka pulveris

1/2 tējkarote

Sarkanvīna etiķis

1/4 glāzes

Rīvēts parmezāna siers

Pagatavošana

  • Nogriež maizei garoziņu, sagriež to kubiņos.
  • Cep līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni.
  • Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs.
  • Lielā salātu traukā saplēš salātus un pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas.
  • Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa.
  • Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.

Sulīgais lipīgās vistas vraps

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, vistas vrapa recepte būs lielisks risinājums kā…

pot

25 - 30 min

pot

1 pers.

Vistas tako

Kad pēc svētkiem ledusskapis pildās ar neapēstiem ēdieniem, šī vienkāršā vistas tako recepte būs lielisks…

pot

20 min

pot

4 pers.

Citronu risoto ar krāsnī ceptu kraukšķīgu vistu

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.  

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja pikantā marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Uģis Veits Stils: Līva Kārkle-Upeniece Foto: Mareks Gaidamovičs

pot

1 h 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas kotletes uz kanēļa standziņām

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Pipars  “Šīs kotletes ļoti piestāv Ziemassvētkiem. Protams, tās var pagatavot…

pot

30 min

pot

9 pers.

Taizemes vistas karijs

Pikantā vistas karija recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės”…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Vistas iesmiņi Grieķu gaumē

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdienu blogeri Kristina Pišniukaitė, bloga „Ant medinės lentelės” autori.

pot

1 - 1,5 h

pot

4 pers.

Cukīni sēklu plācenīši

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Paulas Freimanes vistas cepetis

Svinībās Paula ir galvenā ēdiena gatavotāja, ne tikai tāpēc, ka šī ir iemīļota nodarbe un…

pot

60 min

pot

4 pers.

Cāļa fileja ar rikotas un spinātu pildījumu

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.