Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja
Maize
dažas šķēles
Salāti
Citrona sula
1/3 glāze
Ķiploka pulveris
1/2 tējkarote
Sarkanvīna etiķis
1/4 glāzes
Rīvēts parmezāna siers
Pagatavošana
- Nogriež maizei garoziņu, sagriež to kubiņos.
- Cep līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni.
- Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs.
- Lielā salātu traukā saplēš salātus un pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas.
- Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa.
- Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.
- Gatavo gudri - ja no iepriekšējās maltītes palikusi neapēsta vistas fileja, to var izmantot salātu pagatavošanā.