Cēzara salāti ar vistas gaļu

Recipe

Cēzara salāti ar vistas gaļu

pot

20 min

pot

Viegli

Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei!

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Cāļa fileja

Maize

dažas šķēles

Salāti

Citrona sula

1/3 glāze

Ķiploka pulveris

1/2 tējkarote

Sarkanvīna etiķis

1/4 glāzes

Rīvēts parmezāna siers

Pagatavošana

  • Nogriež maizei garoziņu, sagriež to kubiņos.
  • Cep līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni.
  • Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs.
  • Lielā salātu traukā saplēš salātus un pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas.
  • Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa.
  • Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.
  • Gatavo gudri - ja no iepriekšējās maltītes palikusi neapēsta vistas fileja, to var izmantot salātu pagatavošanā.

Receptes

Cukini-vistas bumbiņas ar siera mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šis vienkāršais un sātīgais ēdiens, pateicoties gatavajai…

pot

40 - 45 min

pot

2-3 pers.

Vistas klimpu zupa

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā zupas recepte, pagatavota…

pot

40 - 45 min

pot

6 pers.

Griķi ar krēmīgo vistas mērci

Viegli  un gardi gatavot – to var ikviens. Šī vienkāršā un gardā mērces recepte, pagatavota…

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Cāļa filejas nageti

Gards ēdiens, kuru ar patiesu prieku izgaršos paši mazākie (un ne tikai)! Nageti – no…

pot

30 min