Cāļa šķiņķīši krējuma mērcē

Recipe

Cāļa šķiņķīši krējuma mērcē

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

pot

Viegli

Vienkārša recepte ikdienas vakariņām.

Izmantotais produkts

Sastāvdaļas

Vistu šķiņķīši

Sīpoli

Sāls

Pipari

Skābais krējums

Sinepes

Pagatavošana

  • Vistu šķiņķīšus apsmērē ar sinepēm, sāli un pipariem
  • Tad apcep uz pannas
  • Pēc tam liek cepešpannā vai cepšanas traukā, pārklāj ar sīpoliem un pārlej ar skābo krējumu tā, lai nosegtu šķiņķīšus
  • Liek cepeškrāsnī sutināties, ik pa laikam apmaisot, līdz šķiņķīši kļūst sulīgi mīksti

Cāļa šķiņķu tītenīši

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

15 min

pot

8 pers.

Baltvīnā un paprikā gatavota vista ar timiānu

Ne vienmēr vistas sautējums nozīmē izmantot saldo krējuma mērci. Lieliski der arī buljons vai baltvīns.…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Mango vistas

Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Cāļu šķiņķi ar brūnajiem šampinjoniem

pot

30 min

pot

6 pers.

Vistas šķiņķu rullīši ar riekstu pildījumu

 

pot

30 min

pot

4 pers.

Karija vistas sviestmaizes

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Marinētas cāļa gaļas pīrāgs

Recepte no žurnāla “Ievas Virtuve” specizlaiduma “Garšīgās vistas”. Izdevniecības “Žurnāls Santa” arhīvs.

pot

1,5 - 2h

pot

6 pers.

Vistas zupa ar kariju

Recepte no žurnāla  “Ievas Virtuve” 03.09.2010. Nr.9(13)

pot

30 min

pot

4 pers.