Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
MARINĀDEI
Laims
3 gab.
Koriandra sēklas
3 ēdamkarotes
Ābolu etiķis
2 ēdamkarotes
Medus
3 ēdamkarotes
Sojas mērce
2 ēdamkarotes
Ķiploks
4 daiviņas
"Ķekava" svaigi atkauloti cāļa šķiņķi bez ādas
1 kg
PIEDEVĀM
Laims
2 gab.
Dzeltenā paprika
200 g
Baklažāns
200 g
Sarkanā paprika
200 g
Sarkanie sīpoli
200 g
Cukīnī
200 g
Pagatavošana
- Pagatavo marinādi. Bļodā liek norīvētas miziņas un sulu no 3 laimiem, ābolu etiķi, medu, sojas mērci, smalki sagrieztus ķiplokus un piestā saberztas koriandra sēklas. Pievieno cāļa šķiņķus un atstāj uz nakti ledusskapī.
- Sagatavo dārzeņus. Paprikas iztīra no sēklām un sagriež lielos gabalos. Baklažānus sagriež ripās un apber ar šķipsnu sāls. Sarkanos sīpolus nomizo un sagriež ceturtdaļās. Cukīni sagriež ripās. Laimus sagriež daivās.
- Sagatavo iesmus. Uz iesmiem liek cāļa šķiņķus pamīšus ar dārzeņiem.
- Iesmus liek uz grila 20 minūtes, līdz dārzeņi un vistu šķiņķi ir gatavi.