Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja
1 kg
Svaiga kinza
1 bunte
Loki
1 bunte
Halapenjo pipars
1 gab.
Šalotes sīpols
1 gab.
Laims
1 gab.
Oregano
1/2 tējkarote
Kumīns
1/2 tējkarote1 ēdamkarote
Cukurs
1 ēdamkarote
Ķiploks
1 daiviņa
Neitrāla augu eļļa
100 ml
Sāls
Pagatavošana
- Nomizo šalotes sīpolu un ķiploku, sasmalcina.
- Sasmalcina kinzu, lokus un halapenjo piparu.
- Liek visu blenderī kopā ar oregano, cukuru un sāli, pavieno augu eļļu, kumīnu un piespiež laima sulu. Blendē līdz vēlamajai konsistencei (rupji vai smalki pēc izvēles).
- Pusi salsas pievieno vistas filejām, un liek marinēties vismaz 4 stundas, atlikušo zaļumu marinādi liek ledusskapī.
- Izņem vistas filejas no ledusskapja un ļauj atsilt 1 stundu līdz istabas temperatūrai. Vistas filejas grilē, līdz tās ir gatavas.
- Pasniedz ar atlikušo salsu.