Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
Cāļa fileja vai šķiņķi
4 gab
Baltvīns vai gatavs buljons
250 ml
Paprikas pulveris
Svaigs timiāns
Ķiploks
5-6 daiviņas
Spināti
2-3 saujas
Olīveļļa
Sviests
Sāls, pipari
Pagatavošana
- Vispirms iemarinē vistu. Ierīvē to ar sāli, pipariem un bagātīgi ar paprikas pulveri
- Sasmalcina ķiplokus
- Dziļā pannā izkausē sviestu, pievieno olīveļļu un apcep vistu ~ 2–3 minūtes no katras puses, līdz tā ir zeltaini brūna
- Pievieno sasmalcinātos ķiplokus un apcep, līdz tie ir mīksti
- Pievieno baltvīnu un timiāna zariņus, un turpina sautēt ~ 20 minūtes, līdz vista ir gatava
- Beigās baltvīna mērcei krāsai pievieno spinātu lapas
- Pasniedz siltu