Izmantotais produkts
Sastāvdaļas
"Ķekava Viegli Gardi gatavot" dārzeņu buljons
700 ml
Konservēta kukurūza
350 g
Avokado
2 gab.
Garneles
350 gr
Sīpols
1 gab.
Olīveļļa
Čili pārslas vai puse pāksts
Sāls un pipari
Pagatavošana
- Ielejiet katlā dārzeņu buljonu un uzkarsējiet to.
- Sasmalciniet sīpolus, cepiet pannā uz lēnas uguns. Maisot līdz sīpoli caurspīdīgi.
- Lieciet sīpolus karstā buljonā katlā un pievienojiet kukurūzu. Vāriet 5 minūtes un tad ņemiet nost no plīts.
- Pievienojiet zupai divus avokado mīkstumus un čili. Pēc tam sablenderējiet zupu.
- Pievienojiet sāli pēc garšas. Ja zupa šķiet pārāk bieza, pievienojiet nedaudz buljona.
- Pannā uzkarsējiet divas ēdamkarotes olīveļļas un ātri apsautējiet garneles no abām pusēm.
- Dekorējiet zupu ar garnelēm.